Ανακοινώσεις 13ου ΠΕΣΧΜ

Εμφάνιση 1 - 12 από 12

Σας ενημερώνουμε ότι ουδεμία αλλαγή στο αποδεικτικό πληρωμής (από απόδειξη σε τιμολόγιο ή από τιμολόγιο σε απόδειξη) δεν θα είναι εφικτή πέραν τις 25 Ιουνίου 2022.

Επιπλέον:

  • Οι βεβαιώσεις θα σταλούν στους συνέδρους τις επόμενες ημέρες, για όσους συμπλήρωσαν ήδη την αίτηση στην Πάτρα
  • Όσοι δεν συμπλήρωσαν το…

 

Την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022, ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο φοιτητικός διαγωνισμός CHEM-E-CAR στο γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Πατρών στα πλαίσια του 13ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Χημικής Μηχανικής (13ο ΠΕΣΧΜ) που έλαβε χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου μεταξύ 2 και 4 Ιουνίου. Ο διαγωνισμός ο οποίος διεξάγεται υπό την αιγίδα του Αμερικάνικου Ινστιτούτου Χημικής Μηχανικής - American Institute of Chemical Engineers (AIChE) απευθύνεται σε…


 

Το σύνολο των προφορικών και αναρτημένων εργασιών, αξιολογήθηκε από κριτές καθ' όλη την διάρκεια του Συνεδρίου και το Σαββάτο, 4 Ιουνίου 2022 και ώρα 19:30 στα πλαίσια της τελετής λήξης του Συνεδρίου, που θα γίνει στο αμφιθέατρο Ι4 πραγματοποιήθηκε η βράβευση των 10 καλύτερων αναρτημένων εργασιών και των 10 καλύτερων προφορικών εργασιών (ανά Θεματική Ενότητα).

Χορηγός της βράβευσης ήταν η εταιρεία NovaMechanics Ltd.

Τα…


 

Μέρος των εργασιών του 13ου Πανελληνίου Επιστημονικού Συνεδρίου Χημικής Μηχανικής θα μεταδίδονται διαδικτυακά.

Συγκεκριμένα:

  1. Οι κεντρικές εκδηλώσεις της Πέμπτης, 2 Ιουνίου από τις 8:40 - 11:30 (Αμφιθέατρο Ι-1) θα μεταδοθούν μέσω Zoom από την παρακάτω διεύθυνση:

 

Στο πλαίσιο του 13ου Πανελλήνιου Επιστημονικού Συνεδρίου Χημικής Μηχανικής (13ο ΠΕΣΧΜ) θα πραγματοποιηθεί ο εθνικός τελικός διαγωνισμός μεταξύ των Σχολών/Τμημάτων Χημικής Μηχανικής στην Ελλάδα (Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Πάτρας, Χανιά, Κοζάνης, Λεμεσού)…


 

Μπορείτε να βρείτε τα πρακτικά του συνεδρίου στο παρακάτω λινκ:

Book of abstracts


 

Ακολουθούν χρήσιμες πληροφορίες και οδηγίες προς συγγραφείς για την παρουσίαση τόσο των προφορικών όσο και των αναρτημένων εργασιών.

Οδηγίες για τις προφορικές εργασίες

  1. Σας παρακαλούμε να είστε στην αίθουσα που θα γίνει η ομιλία σας τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έναρξη της Συνεδρίας.

 

Το σύνολο των προφορικών και αναρτημένων εργασιών, θα αξιολογηθεί από κριτές καθ' όλη την διάρκεια του Συνεδρίου.

Το Σαββάτο, 4 Ιουνίου 2022 και ώρα 19:30 στα πλαίσια της τελετής λήξης του Συνεδρίου,…


 

Το λεύκωμα και το αναλυτικό πρόγραμμα του 13ου Πανελληνίου Επιστημονικού Συνεδρίου Χημικής Μηχανικής είναι διαθέσιμο και μπορείτε να το δείτε ως αρχείο pdf στους συνδέσμους που ακολουθούν:


 

Σας ενημερώνουμε ότι τα αποδεικτικά πληρωμής του συνεδρίου, όσων έχουν πραγματοποιήσει ήδη την εγγραφή τους, θα σταλούν ηλεκτρονικά μέχρι την έναρξή του στις 2 Ιουνίου 2022.

Οργανωτική Επιτροπή ΠΕΣΧΜ13

 


 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ευχαριστούμε για την πολύ μεγάλη συμμετοχή σας! Έχουμε πάνω από 480 Εργασίες!

Σύντομα ελπίζουμε (μέχρι τέλος Απριλίου 2022) να έχουμε έτοιμο και το πρόγραμμα του συνεδρίου.

Θέλοντας να σας διευκολύνουμε προτείνουμε να παραταθεί η  υποβολή των τελικών εργασιών (6-σέλιδα στα Ελληνικά ή Αγγλικά) καθώς και των ‘early…