Βελτιστοποίηση ήπιων μεθόδων επεξεργασίας για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων σμέουρων με αυξημένη διάρκεια ζωής και ανώτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά

Στοιχεία Εργασίας

Κωδικός Εργασίας: P-019
Τίτλος: "Βελτιστοποίηση ήπιων μεθόδων επεξεργασίας για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων σμέουρων με αυξημένη διάρκεια ζωής και ανώτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά"
Θεματική Περιοχή:   Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων
Τύπος Παρουσίασης:   Poster
Ημερομηνία Παρουσίασης:
Συγγραφείς
Μαρία Μαγδαληνή
Νικολάου
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Βασιλική
Οικονομοπούλου
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Αλεξάνδρα
Μάρη
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Μαγδαληνή
Κροκίδα
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Αρχεία Εργασίας
Περίληψη (Abstract):