Μιχάλης Λεμπιδάκης

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης γεννήθηκε το 1964 στο Ηράκλειο Κρήτης. Σπούδασε Χημικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών και Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) στο INSEAD.

Εργάστηκε αρχικά ως υπεύθυνος εξαγωγών και από το 1992 εως σήμερα ως Διευθύνων Σύμβουλος στην εταιρία ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, μια ελληνική βιομηχανία πλαστικών με παραγωγικές εγκαταστάσεις σε Ελλάδα, Κίνα, Γαλλία, Ρουμανία, Ρωσία, Πολωνία & Τουρκία και πωλήσεις σε 90 χώρες. Η εταιρία αναγνωρίζεται διεθνώς για την τεχνολογία, την ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα των προιόντων της.

Η ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, ιδρύθηκε το 1970 στο Ηράκλειο Κρήτης. Αποτελεί ένα από τους μεγαλύτερους παραγωγούς πλαστικών προϊόντων στη χώρα μας, με ισχυρό εξαγωγικό προσανατολισμό και διεθνοποίηση των δραστηριοτήτων της. Το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής της εξάγεται σε 90 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ ταυτόχρονα η εταιρία διατηρεί θυγατρικές εταιρίες και παραγωγικές εγκαταστάσεις σε έξι χώρες του εξωτερικού, στη Γαλλία, τη Ρουμανία, την Πολωνία, τη Ρωσία, την Τουρκία και την Κίνα. Από το 1999 η εταιρία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών.

Ομιλία

Τίτλος: "Η συμβολή της βιομηχανίας πλαστικών στη σύγχρονη κοινωνία"
Θεματική Περιοχή: Σύνδεση με Εγχώρια Βιομηχανία
Κωδικός Εργασίας: P-542
Συγγραφείς
  • Μιχάλης, Λεμπιδάκης, Όμιλος Πλαστικά Κρήτης
Αρχεία Εργασίας
Περίληψη (Abstract): Download