- Αρχική
- ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ ΕΚΧΥΛΙΣΗΣ ΚΑΦΕ ΥΠΟ ΕΛΑΤΤΩΜΕΝΗ ΠΙΕΣΗ: ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΦΥΣΙΚOXHMIKA ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ COLD BREW COFFEE
ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ ΕΚΧΥΛΙΣΗΣ ΚΑΦΕ ΥΠΟ ΕΛΑΤΤΩΜΕΝΗ ΠΙΕΣΗ: ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΦΥΣΙΚOXHMIKA ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ COLD BREW COFFEE
Στοιχεία Εργασίας
Κωδικός Εργασίας: P-038
Τίτλος: "ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ ΕΚΧΥΛΙΣΗΣ ΚΑΦΕ ΥΠΟ ΕΛΑΤΤΩΜΕΝΗ ΠΙΕΣΗ: ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΦΥΣΙΚOXHMIKA ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ COLD BREW COFFEE "
Θεματική Περιοχή: Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων
Τύπος Παρουσίασης: Poster
Ημερομηνία Παρουσίασης: