- Αρχική
- Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΥΨΗΛΗΣ ΥΔΡΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ (HIGH HYDROSTATIC PRESSURE - HHP) ΣΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΥΔΡΟΧΛΩΡΙΚΗΣ ΤΕΤΡΑΚΥΚΛΙΝΗΣ (HTC) ΚΑΙ ΣΟΥΛΦΑΘΕΙΑΖΟΛΗΣ (STZ) ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ. ΣΎΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΘΕΡΜΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΥΠΕΡΗΧΩΝ
Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΥΨΗΛΗΣ ΥΔΡΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ (HIGH HYDROSTATIC PRESSURE - HHP) ΣΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΥΔΡΟΧΛΩΡΙΚΗΣ ΤΕΤΡΑΚΥΚΛΙΝΗΣ (HTC) ΚΑΙ ΣΟΥΛΦΑΘΕΙΑΖΟΛΗΣ (STZ) ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ. ΣΎΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΘΕΡΜΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΥΠΕΡΗΧΩΝ
Στοιχεία Εργασίας
Κωδικός Εργασίας: P-036
Τίτλος: "Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΥΨΗΛΗΣ ΥΔΡΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ (HIGH HYDROSTATIC PRESSURE - HHP) ΣΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΥΔΡΟΧΛΩΡΙΚΗΣ ΤΕΤΡΑΚΥΚΛΙΝΗΣ (HTC) ΚΑΙ ΣΟΥΛΦΑΘΕΙΑΖΟΛΗΣ (STZ) ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ. ΣΎΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΘΕΡΜΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΥΠΕΡΗΧΩΝ"
Θεματική Περιοχή: Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων
Τύπος Παρουσίασης: Oral
Αίθουσα: Ι - 04
Ημερομηνία Παρουσίασης:
-
, Διάρκεια: 15 minutes