ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΞΥΠΝΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΙΧΘΥΗΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΨΥΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ

Στοιχεία Εργασίας

Κωδικός Εργασίας: P-268
Τίτλος: "ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΞΥΠΝΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΙΧΘΥΗΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΨΥΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ"
Θεματική Περιοχή:   Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων
Τύπος Παρουσίασης:   Oral
Αίθουσα: ΙΙ - 8
Ημερομηνία Παρουσίασης: - , Διάρκεια: 15 minutes
Συγγραφείς
Ιωάννα
Σεμένογλου
National Technical University of Athens, School of Chemical Engineering, Laboratory of Food Chemistry and Technology
Μαρία
Κατσούλη
National Technical University of Athens, School of Chemical Engineering, Laboratory of Food Chemistry and Technology
Θεοφανία
Τσιρώνη
Agricultural University of Athens, Department of Food Science & Human Nutrition
Ελένη
Γώγου
Department of Food Science and Nutrition, School of Agricultural Sciences, University of Thessaly
Πέτρος
Ταούκης
National Technical University of Athens, School of Chemical Engineering, Laboratory of Food Chemistry and Technology
Αρχεία Εργασίας
Περίληψη (Abstract):