Skip to main content
Main navigation
Το συνέδριο
Εργασίες
Ημερομηνίες
Επιτροπές
Θεματικές Περιοχές
Συμμετοχή
Οδηγίες Συγγραφής
Οδηγίες Παρουσίασης
Αναζήτηση Εργασίας
Ευρετήριο Συγγραφέων
Keynotes
Πρόγραμμα
Βραβεία/Διαγωνισμοί
Στρατής Σωτήρχος 2022
Chem-E-car
Βράβευση Εργασιών
CHEM-E-CAR (Αποτελέσματα)
Βράβευση εργασιών (αποτελέσματα)
Ανακοινώσεις
Διαμονή
User Account Custom
Σύνδεση
Εγγραφή
Αρχική
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΕΩΝ ΕΤΟΙΜΩΝ ΣΑΛΤΣΩΝ
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΕΩΝ ΕΤΟΙΜΩΝ ΣΑΛΤΣΩΝ
Στοιχεία Εργασίας
Κωδικός Εργασίας: P-047
Τίτλος: "
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΕΩΝ ΕΤΟΙΜΩΝ ΣΑΛΤΣΩΝ
"
Θεματική Περιοχή:
Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων
Τύπος Παρουσίασης:
Poster
Ημερομηνία Παρουσίασης:
Thu, 02/06/2022
Συγγραφείς
Βαρβάρα
Ανδρέου
Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων, Ελληνικός Αγροτικός Οργανισμός-ΔΗΜΗΤΡΑ
Σοφία
Χανιώτη
Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων, Ελληνικός Αγροτικός Οργανισμός-ΔΗΜΗΤΡΑ
Ζαχαρούλα Μαρία
Ξανθού
Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων, Ελληνικός Αγροτικός Οργανισμός-ΔΗΜΗΤΡΑ
Γιώργος
Κατσαρός
Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων, Ελληνικός Αγροτικός Οργανισμός-ΔΗΜΗΤΡΑ
Αρχεία Εργασίας
Περίληψη (Abstract):
Menu